Cine suntem noi? Trainer –facilitator Silviana Visan Carter

Are o experiență de 10 ani cu copiii, de la mai mult de 4 grădinițe Montessori, dar și alte grădinițe particulare din București și nu numai.
Predă Opționalul de Recunoașterea Emoțiilor prin Jocuri de Actorie și Pantomimă, și Yoga Râsului pentru Copii, unde copiii inventează povești în baza unei emoții din Bradul Emoțiilor și de asemenea învață să-și antreneze râsul și capacitatea de a se bucura!
În prezent scrie o carte despre și cu emoții, în care vrea să sintetizeze printr-o poveste, toată experiența ei, în acest domeniu, cel al Inteligenței Emoționale cu copiii dar și cu părinții.

Este fostă Profă de mate, Actriță, Trainer, Coach pe relațiile Copil –Părinte și Lider Laughter Yoga

Visul ei este să adauge partea de Inteligență Emoțională, metodelor, tehnicilor și practicilor studiate de ea pana acum, pentru grădinițe și after-school-uri, ca să le servească copiilor cât mai mult, în relația cu ei înșiși dar si în relațiile cu ceilalti

Emilian Ene
După ce a terminat Doctoratul în Ingineria Materialelor, A lucrat în multe locuri, care nu aveau legătură cu școlile terminate,
Și unde s-a simțit neimportant ca om. Era doar un oarecare într-o listă. În 2015, lucra la o firmă, unde muncea câte 4 ore pe zi, și tot timpul se simțea vinovat de ceva și obosit. Se simțea o cifră într-un dosar și că ei se pot lipsi de el, oricând. Din 2014 lucrează cu el și cu oamenii cunoscuți. A participat la mii de ore de cursuri și seminarii, de inteligență emoțională / vindecare emoțională, școala de coaching, hipnoză, școala de meditații, workshop de relații de cuplu, cursuri de masculinitate, care l-au format, să fie ceea ce este acum.

Coaching este ca un joc de billiard, în care o foarte ușoară atingere a bilei, face ca aceasta să intre în gaura potrivită. La fel și în coaching, atingând ușor situația cu care clientul se confruntă, acesta poate găsi soluții și acțiuni la care nici nu se așteaptă.
Obiectivul lui este să te inspire, să-ți fie alături, dacă: - vrei sa faci ceea ce-ți place în ciuda tuturor greutăților
- nu-ti suporți seful și ți se pare ca țipă la tine, fără motiv sau doar nu mai suporți jobul actual.
- nu-ti mai place munca pe care o faci și tot speri că într-o bună zi să faci ceva pe cont propriu, dar nu știi ce.
- de ceva timp te gândești că vrei să începi ceva pe cont propriu.
- știi că poți mai mult și simți ca vei `rupe munții` când vei avea afacerea ta.
- cauți ceva nou în viața ta, daca vrei să faci o schimbare, și povestea lui te poate inspira.
- iti doresti o relatie mai buna cu partenerul /partenera
- doar iti doresti sa imbunatatesti ceea ce ai deja.
- vrei o schimbare in viata ta si nu stii ce si cum sa faci.

Beneficii: Te simți ascultat
Simți că este Aici pentru Tine
Faci pași în direcția a ceea ce-ți dorești
Îți îmbunătățești stilul de viață
Te ajută la propriu, pentru a relaționa și comunica în familie și business
Îți prioritizezi și manageriezi timpul.
Capeți claritate
Treci la acțiune
Capeți viziune și energie

Din 28 ianuarie 2021, în fiecare Joi de la orele 20, timp de 2 ore,
Lucrează cu oamenii, care prind energie pentru proiectele proprii, se simt ascultați și simt claritate în ceea ce-și doresc, fiecare pe obiectivul lui.