Povestea lui „Ce simt acum?“ (Volumul 1)

75,00 lei

29 în stoc

Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Povestea lui Ce simt acum

 

 

Silviana Visan Carter si Emilian Ene au scris cartea :
„Povestea lui „Ce simt acum?” vol 1,
Din seria de carti „Arunca zarurile in favoarea voastra”

Ce veti citi aici , este mult mai mult decât o carte.

 

E poartă de intrare în lumea copilului tău. Știm, dragă părinte și minunat dascăl, cât de tare te necăjește să te simți deconectat de ființa asta magică, copilul. Să nu-l înțelegi, oricât de tare te-ai strădui. Să te enervezi (asta e normal, nu te mai blama, că nu ai de ce), să-ți verși nervii pe copil (aici poți să lucrezi și cartea asta iți poate fi un prieten de nădejde) și să te simți vinovat (dispare și vinovăția, când exersezi exprimarea ecologică a emoțiilor).

 

De 13 ani lucrăm cu adulți și copii. Știm cât de tare contează conectarea reală, profundă între ei. Abordarea noastră specifică și cu cel mai mare impact este jocul. Jocul că liant transgenerational, ca sursa de bucurie și chef de viață. Jocul și povestea sunt ingredientele magice care fac din relația părinte / educator copil, un succes pentru ambele părți.

 

Așa că, da, așteaptă-te la o carte plină de povești și jocuri transformatoare, de exemple concrete ale unor copii etichetați negativ, care în urma lucrului cu noi au redevenit „normali” (normali au fost mereu, etichetele strâmbe le-au făcut însă acest defavor și au fost percepuți ca anormali).

 

Cartea este potrivită pentru copiii cu vârsta intre 4 și 13 ani, sau chiar mai mult. Am introdus chiar și o poveste pentru adulți, cunoaștem bucuria poveștilor la orice vârstă.

 

Cartea aste e specială pentru că e unică și inovativă . Nu ne crede pe cuvânt, uite ce spun cei care au citi-o deja:

 

 

 

Madalina:

Simt cu tărie și din inima🤣 de mama de 3 și ca profesionist și ca profa🤣 şi ancorată în realitatea educației, că nu există carte mai simplă si profundă pentru antrenarea și cunoașterea emoțiilor începând cu fragedă pruncie. ❤🙏 Merci Silvi si Emilian   

 

Exprimarea ecologică a emoțiilor este fundația acestei cărți. E un concept nou, în trend și de viitor. Este viitorul relaționării umane sănătoase. Dacă ar fi să-i învățam doar asta pe copiii noștri, ar fi suficient ca omenirea să se pună pe drumul bun.

 

Un element pe care cu siguranță nu îl găsim în altă parte este melanjul inovativ, care vine din experiența noastră îndelungată, între actorie, poveste, pantomimă și laughter yoga. Această combinație de tehnici și instrumente o regăsești în carte, este sarea în bucate care contribuie atât la creșterea inteligenței emoționale cât și a inteligenței corporale a copiilor (flexibilitate, ușurință mișcării). Nu știm să mai existe un produs care să se ocupe și să faciliteze inteligența corporală a copiilor.

 

Concret, cum te ajută pe tine, părinte, cartea „Povestea lui „Ce simt acum?”

 Începi să îl înțelegi mai bine și să te înțelegi mai bine cu copilul tău

 Înveți să-ți exprimi ecologic (sănătos) emoțiile, nu-ți mai verși furia pe copil și nu te mai simți vinovat

 Vă jucați frumos împreună

 Relația voastră devine din ce în ce mai strânsă și mai profundă

 

 

Cum îi ajută pe copii „Povestea lui „Ce simt acum?””

 E placerea mare a jocului. Se joacă și cu părintele, se joacă și singur

 În mod natural, copilul începe să se mândrească cu reușita sa, și față de părinți și față de alții, iar asta îi crește semnificativ stima de sine și încrederea în propria persoană

 Se conectează profund și real cu părinții (copiii iubesc apropierea și ludicul)

 După ce se joacă, copilul își face mai cu poftă temele

 Copilul face mai ușor compuneri, își dezvoltă imaginația și creativitatea

 Frica de vorbit în public se diminuează sau chiar dispare

 Copilul învață să spună ce-i le place și ce nu și astfel nu mai devine victima, își ia înapoi puterea personală, siguranța și încrederea.

 

Dar grădinițele și școlile de ce ar vrea o astfel de resursă?

 Pentru că, folosind metoda unică din carte, care combină exprimarea ecologică a emoțiilor, actoria, pantomima și laughter yoga, ratingul și atractivitatea școlii/ grădiniței crește exponențial, pe bună dreptate.

 Pentru că, după ce se joacă, copiii își fac mai cu poftă temele, cresc notele lor și, prin urmare, crește și numărul de evaluări pozitive al copiilor si al scolii.

 Copiii fac mai ușor compuneri, își dezvoltă imaginația și creativitatea. Cărui dascal nu-i place tare să vadă evoluția copiilor pe care îi ghidează?

 

Despre Carte

Dacă v-ați imaginat că s-a vărsat destulă cerneală în domeniul jocurilor de copii și parenting-ului, va provocăm la o altfel de lectură.

 Propunem o carte in care copii învață sa-și exprime ecologic furia și celelalte emoții.

Cartea autorilor Silviana și Emilian, vorbește despre o dinamică nouă a jocurilor pentru copii și aduce în actualitate vastul subiect „părinte și copil” în limbaj comun și sincer, al celor care fac ceea ce fac din pasiune.

 

Există o cale ușoară către inima unui copil, fără presiunea actului de parenting în sine, iar Silviana și Emilian o dezvăluie clar și pe înțelesul tuturor în carte lor.

 

CUM AR FI SĂ AI O RELAȚIE FĂRĂ STRES?

Foarte popularul „ce mă fac cu copilul meu?” sau care sunt poveștile care rulează în capul unei mămici, atunci când vine vorba de copii, este subiectul primului capitol, pentru că, fără aceste lămuriri, orice încercare de a întreprinde ceva în această direcție, nu poate decât să eșueze.

Găsești aici informații practice care te vor ajută să depășești barierele emoționale și mentale care nu te lasă să te simți un părinte bun.

 

Despre autori

Silviana Vișan Carter, coautor al seriilor de cărți „Aruncă zarurile în favoarea voastră”, actriță și coach acreditat, a lucrat peste 13 ani cu copiii între 2-16 ani, pe grupe de vârstă, la 7 grădinițe Montessori și afterschool-uri din București, este coach acreditat de parenting și cuplu, pentru mămici și tătici, și tot ce își dorește, este să îmblânzească relația părinte – copil cu joacă și emoții și pe cea mamă – tată cu respect, apreciere și încredere.

 

Emilian Ene, coautor al seriilor de cărți „Aruncă zarurile în favoarea voastră”, este doctor inginer și coach acreditat. Lucrează de peste 10 ani în ședințe cu adulții, pe probleme de recăpătarea masculinității la bărbați, și încrederea de sine și o comunicare mai bună cu partenerul la femei.

 

Amândoi coautorii au lucrat peste 10 ani că și asistenți facilitatori în programe de vindecare emoțională pentru adulți, aducând experiența de acolo, ca bază a poveștilor de copii dar și în ședințele de coaching de 1 la 1 sau de grup pentru adulți.

 

Amândoi își doresc relații mai blânde și ecologice între părinți și copii, cât și în cuplu.

 

Acest lucru se poate face printr-o Joacă Altfel, cu ajutorul actoriei și inteligenței emoționale la copii, iar pentru părinți, printr-o refacere a energiei de cuplu.

 

Visul lor este ca în fiecare clasă să existe un tablou Bradul Emoțiilor pe perete, pentru că învățătorul și copiii să numească emoțiile adică „Ceea ce simt?”

 

Și să răspândească tuturor părinților magia soluțiilor găsite de ei, din toate experiențele văzute și simțite în cursurile de inteligență și vindecare emoțională, la care au fost prezenți până acum.

 

Emilian și Silviana sunt experții pe probleme de parenting și jocuri pentru copii la care apelează părinți din toată lumea, online și fizic, care au situații dificile în relațiile lor cu copiii pentru a-și construi o relație funcțională, plină de satisfacții și exprimarea ecologică a emoțiilor.

 

Ca și coachi, vorbitori în public, traineri, consultanți și bloggeri, ne adresăm unui public nou, căruia îi place să se instruiască continuu în domeniul parenting-ului și să cunoască și alte metode ALTFEL de joacă cu copilul. Ne dorim să influențăm și să inspirăm o audiență care tânjește după relații armonioase în familie, însă urăște să fie pusă în postura de a ține copilul captive în metodele învechite de parenting, de acum câteva zeci de ani. Ca oameni, prieteni, viitori părinți, jumătăți de cuplu, ne îndeplinim rolul în lumea asta atunci când ajutăm, ne implicăm și lăsăm moștenire rezultatele creativității noastre .

 

Am creat un program pentru părinții care întâmpina situații dificile cu copii lor datorate furiei neexprimate ecologic, agresivității, sau dimpotrivă a unor comportamente prea rezervate.

Grupele sunt pentru copii cu vârste între 4-16 ani (și se lucrează pe grupe de vârsta: 4-6 ani+, 7-9 ani+, 10-13 ani, 13-16 ani)

Cea mai mare dificultate este atunci când părintele, dorind să-și exercite autoritatea, se lovește de nevoia copilului de a se juca si a-și exprima liber emoțiile.

Beneficiile programului

-Explorarea unor situații de viață din perspectiva copilului dar si a părinților, trăite de personajele din poveștile scrise în carte și învățarea empatiei

-Copilul va deprinde abilități de rezolvare a conflictelor

 – Aici, copiii vor primi prin poveștile din carte,  instrumente pentru a rezolva conflictele în mod calm și pentru a nu-și mai reprima furia și frustrarea, ci dimpotrivă a învăța să le exprime într-un mod ecologic și sănătos.( este valabil si pentru celelalte emoții de joasă vibrație)

– Se însănătoșește sistemul emoțional al copilului

– Se însănătoșește sistemul emoțional al părinților

– Crește pofta de a învăța și a face teme a copilului

– Crește atenția la spusele părinților

– Copilul devine creativ, orator și scriitor de povești

– Scade stres-ul părinților

– Se îmbunătățește relația emoțională a părintelui și copilului

– Exprimarea emoțiilor se va face ecologic în relația părinte-copil

– Furia va fi din ce în ce mai trăită ecologic ,rezultatul fiind armonie între părinte și copil

În final relația devine armonioasă

– Copii ajung să nu m-ai plângă la grădiniță,

– Copii nu se mai bat la grădiniță / școală

 

Descarcă capitolul cadou

https://subscribepage.io/cesimtacum

 

Aici găsiți linkul de bio cu amănunte despre evenimentele  și cartea noastră.

https://linktr.ee/bradulemotiilor

 

 

În același timp, odată cu vânzarea de carte, cu banii strânși ne dorim să deschidem un Centru Educațional pentru Copii, Bradul Emoțiilor, unde copiii învață ca materie de baza, Exprimarea Ecologică a Emoțiilor.

Pentru contribuție la aceasta lăsăm un link de donație, aici:

https://whydonate.com/ro/fundraising/fonduri-pentru-centru-educational-pentru-copii

 

Mulțumim frumos!

 Silviana Visan Carter si Emilian Ene 

Informații suplimentare

Greutate 242 g
Dimensiuni 175 × 250 × 48 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.