Cartea „Povestea lui Ce simt acum?”

Conecteaza-te cu copilul tau

Învață din cele 12 povesti cu emoții, din Cartea „Povestea lui Ce simt acum?”, o formulă magică prin care copilul deprinde sa-și recunoască emoția și să o numească.

Când va fi singur, faptul că știe ce simte, îi dă o putere personală cu adevărat mai mare în fața situațiilor necunoscute ale vieții.

Planul pe care îl propune cartea

Cartea cuprinde 12 povești cu 12 emoții din Bradul Emoțiilor și o poveste cadou despre „Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor”.

Din fiecare poveste poți afla instrumente practice și formule simple pe care le poți aplica cu copilul tău, în orice clipă a vieții, cu ajutorul formulelor chiar magice: „Ce simți acum?” și „Mă simt…” și fiecare completează cum se simte folosind numele unei emoții.

Un mare wow din domeniul inteligenței emoționale , ne spune că dacă un om, implicit un copil își poate numi emoția, mai mult din treaba lui emoțională este rezolvată. O dată prin faptul că nu se mai simte diferit și singur în ceea ce trăiește, apoi că poate spune și altuia ce trăiește, și de aici evităm foarte multe conflicte emoționale care ar fi putut să aibă loc, dacă el nu și-ar fi detensionat corpul prin aflarea ci comunicarea a ceea ce simte.

La fiecare exercițiu este scrisă grupa de vârstă căreia i se adresează exercițiul.

Povestea este în primul rând pentru a fi citită copilului, dar și pentru părinte în același timp.

Acceseaza acest link si primesti Cadou Capitolul Gratuit.

Clik aici

Povestea-lui-Ce-simt-acum-2
Povestea lui Ce simt acum

Silviana Vișan Carter, coautor al seriilor de cărți „Aruncă zarurile în favoarea voastră”, actriță și coach acreditat, a lucrat 13 ani cu copiii între 2-16 ani, pe grupe de vârstă, la 7 grădinițe Montessori și afterschool-uri din București, este coach de parenting și cuplu, pentru mămici și tătici, și tot ce își dorește, este să îmblânzească relația părinte – copil cu joacă și emoții și pe cea mamă – tată cu respect, apreciere și încredere.

Emilian Ene, coautor al seriilor de cărți „Aruncă zarurile în favoarea voastră”, este doctor inginer și coach acreditat. Lucrează de peste 10 ani în ședințe cu adulții, pe probleme de recăpătarea masculinității la bărbați, și încrederea de sine și o comunicare mai bună cu partenerul la femei.

Amândoi coautorii au lucrat peste 10 ani ca și asistenți facilitatori în programe de vindecare emoțională pentru adulți, aducând experiența de acolo, ca bază a poveștilor de copii dar și în ședințele de coaching de 1 la 1 sau de grup pentru adulți.

Amândoi își doresc relații mai blânde și ecologice între părinți și copii, cât și în cuplu.

 

Acest lucru se poate face printr-o Joacă Altfel, cu ajutorul actoriei și inteligenței emoționale la copii, iar pentru părinți, printr-o refacere a energiei de cuplu.

Visul lor este ca în fiecare clasă să existe un tablou Bradul Emoțiilor pe perete, pentru ca învățătorul și copiii să numească emoțiile adică „Ceea ce simt?”

Și să răspândească tuturor părinților magia soluțiilor găsite de ei, din toate experiențele văzute și simțite în cursurile de inteligență și vindecare emoțională, la care au fost prezenți până acum.

Lasă un răspuns