Povestea lui „Ce simt acum?“ (Volumul 1)

75,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Povestea lui Ce simt acum

Suntem Silviana și Emilian, autorii cârtii „Povestea lui Ce simt acum?”

Și ne bucurăm că ai ajuns aici!

Această carte este pentru tine, ca fost copil, părinte sau viitor părinte.

Cu această carte ne dorim să îți descoperi, o parte din tainele emoțiilor, așa cum le-am trăit și învățat noi în toate formările noastre,

Pentru a-ți fi mai ușor să te apropii de copilul tău și a nu te mai simți neputincios în fața furiei, tristeții, vinovăției, rușinii, fricii și altor emoții, de joasă vibrație, care pot să nu permită copilului tău să se bucure, să fie entuziasmat, să fie relaxat pe deplin.

În același timp, te anunțăm că urmează să deschidem Centrul Educațional Bradul Emoțiilor / Afterschoolul Bradul Emoțiilor, unde copii vor învăța într-un nou mod de a privi emoțiile, să vorbească într-un limbaj bazat pe emoții, și unde și le vor exprima ecologic, pe modelul poveștilor din carte.    

Suntem recunoscători tuturor celor care ne vizitează website-ul, sau ne cumpăra cartea, și suntem bucuroși și încrezători să va anunțăm că vom repartiza vânzările de carte,  pentru deschiderea acestui Afterschool Altfel!

Și pentru că suntem în perioada de pre-lansare avem și un cadou pentru tine.

La fiecare comanda,

După ce cumperi cartea,

primești un link de înscriere la Centrul Educațional Bradul Emoțiilor Online, care funcționează deja de peste 2 ani și pentru copilul tău cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani, primești o ședința gratuită.

Suntem deschiși și la donații, atât materiale ce țin de bani cât și locație unde ne-am putea desfășura activitatea și chiar jucării, materiale didactice și tot ce ține de funcționarea bună a centrului.

După achiziția cârtii, îți promitem, că o dată cu introducerea emailului tău în baza noastră de date, te vom ține la curent cu tot ce se întâmpla în acest sens.

Cont: RO97BREL0005504505590100         Emilian Ciprian Ene      cont pentru donații Centrul Bradul Emoțiilor.

Silviana Vișan Carter și Emilian Ciprian Ene

Informații suplimentare

Greutate 242 kg
Dimensiuni 175 × 250 × 48 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.